13.11.2019

“Peygamberimiz ve Aile” “Mevlid-i Nebi”

08 – 18 Kasım Mevlid-i Nebi haftası dolayısıyla İlçe Müftülüğümüz tarafından 12 Kasım 2019 Salı günü saat: 10.00 ‘da Ulubey Belediye Düğün Salonunda “Peygamberimiz ve Aile” konulu “Mevlid-i Nebi” programı düzenlendi.

Kur’an-ı  Kerim tilaveti ile başlayan programda  İlçe Müftümüz Dursun BOZ Mevlid-i Nebi haftası ve ilçede yapılan programlar  hakkında bilgi verdi. Müftülük ilahi Korosunun sunduğu İlahi dinletisinin ardından ilçemizdeki üniversite ve lise öğrencileri arasında “Efendimizin Hayatını Okuyorum”  bilgi yarışmasında dereceye girenlere hediyeleri verildi.  İlçe Kaymakamı İsmail GÜNEY, Belediye Başkanı İsa TÜRKCAN, daire amirleri, din görevlileri ve çok sayıda vatandaş katıldığı program Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim görevlisi Doç. Dr. Ali KUMAŞ‘ın  “Peygambrimiz ve aile” konulu konferansıyla sona erdi.