30.07.2019

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören Diyanet Vakfını Tercih Etti

Ordu’nun merkez ve en büyük ilçesi olan Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören Kurban Vekâleti tercihini Diyanet Vakfına kullandı.

Başkan Tören’i Diyanet Vakfı Ordu Şube Temsilcisi Bünyamin Açıksöz ile birlikte ziyaret eden İl Müftüsü Mürsel Öztürk, Başkan Tören’in kurban vekâleti bağışını kabul ederek makbuzunu teslim etti.

Başkan Tören bağış esnasında yaptığı açıklamada “Diyanet İşleri Başkanlığımızın Türkiye Diyanet Vakfı ile müştereken yürüttüğü ve ‘Kurbanını Paylaş kardeşinle Yakınlaş’ temalı vekâletle Kurban bağışı organizasyonuna bende hem bir ibadeti yerine getirmek  hem de kıtlık, kuraklık, afetler sebebiyle mazlum coğrafyalarda zor zamanlar yaşayan Müslüman kardeşlerimize buradan böylesi bir yardımla ulaşmak, kendileri ile köprüler kurmak üzere bu kampanyanın bir parçası olmaktan onur duyuyorum. Ümit ediyorum ki kurbanlarımız mazlum coğrafyalarda ki kardeşlerimizin sofralarına rızık olur, niyetlerimiz de cenab-ı Allah nezdinde karşılık bulur. Bu güzel organizasyon sebebiyle hem Diyanet İşleri Başkanlığımızı hem de Diyanet Vakfımızı tebrik ediyorum.” Dedi.

İl Müftüsü Mürsel Öztürk ise, Başkan Tören’e teşekkür ederek, “Kurbanlarımız yurt dışında kardeşlerimize ulaşacak. Kurbanlarımız ile birlikte dualarımız kardeşlerimize ulaşacak ve onların bize duaları olacak.” Dedi.