29.04.2016

Kutlu Doğumu Bir Dizi Etkinlikle Kutladılar

İl Müftülüğü bünyesinde bulunan Aile ve Dini Rehberlik Bürosu görevlilerince Kutlu Doğum Haftasında bir dizi etkinlik icra edildi.

Hafta kapsamında Büro görevlileri tarafından birçok konferans, panel ve salon toplantılarının yanı sıra çocuk yuvaları ve huzurevlerinde manevi destek hizmetleri programları düzenlendi.

Aile ve Dini rehberlik Bürosunda görevli bayan personel tarafından Altınordu ilçe merkezinde bulunan çeşitli camilerde bayanlara yönelik programlar yapılarak Tevhit ve vahdet konusunda bilgiler verildi.

Büro görevlilerince düzenlenen kutlu doğum haftası etkinlikleri çerçevesinde 14 Nisan 2016 Perşembe günü Kredi Yurtlar Kurumuna bağlı yurtlarda manevi destek eğitimi faaliyetleri gerçekleştirildi.

9-20 Nisan tarihleri arasında kutlanan Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde Aile ve Dini rehberlik Bürosu görevlilerince icra edilen birçok faaliyet ile haftanın ana teması olan “Tevhid, Vahdet konusu işlenerek Gelin Birlik Olalım” çağrısı yapıldı.