09.10.2017

Müftü Öztürk İmamları Ziyaret Etti

1-7 Ekim tarihlerinde kutlanmakta olan Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle müftü Öztürk, bir heyetle imamları mahallinde ziyaret etti.

Müftü Öztürk’ün Altınordu ilçesi Gerce mahallesine gerçekleştirdiği ziyarette Altınordu ilçe müftü vekili Fatih Özdemir ve müftülük görevlileri, ordu din görevlileri dernek başkanı Ahmet Gündoğdu ve yönetim kurulu üyeleri kendisine eşlik etti.

Öztürk “Din Görevlileri Diyanet Hizmetlerinin Mihenk Taşıdır…”

Müftü Öztürk ve beraberindekileri Gerce Mahallesi ve çevre mahallelerin din görevlileri ve Gerce muhtarı Aydın Özbucak ve cumhuriyet mahallesi muhtarı İmdat Kara karşıladılar. İl müftüsü Mürsel Öztürk ziyarette Gerce Mahallesi Camii İmam-Hatibi Ramadan Çetin’e çiçek takdim ederek haftalarını kutladı. Ziyarette din görevlileri ile bir araya gelen Öztürk, din görevlilerinin diyanet hizmetlerinin mihenk taşı olduğunu ifade ederek “bu hafta bildiğiniz üzere sadece camiler haftası değil aynı zamanda din görevlileri haftasıdır. Bu vesile ile memleketimizin en ücra köşelerinde fedakârca görev yapan din gönüllüsü meslektaşlarımızı ziyaret etmekten büyük bir mutluluk duyuyorum. Din görevlisi meslektaşlarımız gerçekten büyük bir fedakârlık ve adanmışlık ile bu ulvi görevi yürütmektedirler. Din gönüllüsü kardeşlerim, aynı zamanda Peygamber varisi olarak bu makamları işgal ettiklerinin bilinci ile bu büyük mesuliyeti taşımaktadırlar. Her zaman meslektaşlarımızın yanındayız, biriz beraberiz. Onlar diyanet hizmetlerinin mihenk taşıdır. Yaptıkları hizmetler nedeniyle bütün din gönüllüsü kardeşlerimize teşekkür ediyor, haftalarını tebrik ediyorum.”

Din görevlileri, il müftüsü Mürsel Öztürk ve diğer ilgililerin kendilerini görev yerinde ziyaret ederek çiçek takdim etmesinden çok mutlu olduklarını belirterek teşekkürlerini ifade ettiler.