18.10.2019

PERŞEMBE MÜFTÜLÜĞÜ DİN GÖREVLİLERİ ETKİNLİĞİ

Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Perşembe Müftülüğü Din Görevlileri Derneği tarafından tanışma ve kaynaşma pikniği düzenlendi. Piknikte söz alan İlçe Müftümüz Basri BEKTAŞ camilerin toplumsal hayata etkilerini dile getirdi akabinde  söz alan İl Müftü Vekilimiz Cemal UZUN böyle bir etkinliğin din görevlileri arasında kaynaşmaya vesile olacağını , görevlilerimizin aidiyet duygusunu geliştireceğini , toplumsal hayatta din görevlilerimizin daha etkin olması gerektiğini ifade ederek teşekkürlerini dile getirdi ve görevlilerimize başarılar diledi. Piknikte Din Görevlileri derneği tarafından yemek ikram edildi, yemekten sonra  çocuklar ve din görevlileri arasında çeşitli oyunlar ve yarışmalar düzenlendi. Etkinlik görevlilerimizce memnuniyetle karşılandı.