12.10.2018

CAMİ AÇILIŞI (Karavaiz camii)

İlçemizde bir çok cami ve müştemilatıyla ilgili yenileme (restorasyon) çalışmaları devam etmektedir. Kimi bitirilmiş kimi de halen devam etmektedir. Bunlardan ilçemiz Soğukpınar Mahallemizin Karavaiz camii kısa sürede yeniden yapılması ve bölgesinde örnek bir inşaat olması ve üstün gayretlerle ve büyük bölümü ise mahalle sakinleriyle yapılmış olması gibi birçok özelliği olan bu camimizi yine bu hafta münasebetiyle açılışını yaptık.

Camimizin açılışının bir Cuma günü, tekbir ve tehlillerle, salavatlar ve dualarla açılmış olması rehemtin kapılarını aralama arzusundan öte bir maksat taşımamaktadır. Yaklaşık bin kişilik bir yemek ikramı da hazırlayan Cami yaptırma derneği yönetimi ve köy halkı tüm misafirlerine özenle ikramda bulundular. Yoğun katılımın olduğu proğram katılanlar tarafından da memnuniyetle karşılandı.