12.10.2018

Din görevlileri aile pikniği etkinliği

İlçemiz müftülüğü personeli ve aileleriyle Perşembe DSİ sahil mesire alanı içinde, güzel bir günde, yapılan pikniği Diyanet Vakfı Perşembe Şubesi ve Perşembe Din Görevlileri Derneği Başkanlığı ortak düzenledi. Yoğun katılımın olduğu programda, Kur’an-ı Kerim tilaveti, ilahiler ve çeşitli oyun ve eğlenceli aktiviteler gerçekleştirildi. Ailelerin ve çocukların çok memnun kaldığı bu piknik, ilçe müftülüğümüz tarafından uzun senelerdir zaten yapılagelen bir etkinlik olması ve gelecek senelerde de geliştirilerek yapılacak olması, ayrıca sevindirici bir durum olarak etki bıraktı.

Programa İl Müftülüğümüzü temsilen İl Müftü Yardımcımız Cemal UZUN Bey’in katıldığı ilçe müftümüz ve ilçe vaizimizin de katıldığı program hediye takdimleri ile son buldu.

Programa misafir olarak Sinop Ayancık müftülüğünden memurlar ve imam hatiplerden de katılanlar, ilahilileriyle programa renk kattılar. Kaynaşma ve istişare niteliği taşıyan bu programlar, personelin kendilerini yenileme ve geliştirme hususunda çok faydalı olduğu mütalaa edildi.