12.10.2018

EMEKTAR DİN GÖREVLİLERİYLE VEFA BULUŞMASI

İki senedir yapılan ve daha önceki senelerde de zaman zaman yapıla gelen bu program, ilçemizde ve ilçemizin dışında kurumumuzdan emekli olmuş tüm büyüklerimize ulaşılarak bir sofra etrafında onları buluşturmayı hedeflemektedir. İlçe vaizimiz Hasan Basri Çedik beyin organizesini yaptığı program, yine Perşembe Din Görevlileri Derneğinin katkılarıyla gerçekleştirildi. Yoğun katılımın olduğu programa Emekli il müftülerinden Aydın İŞBAKAN Emekli ilçe müftüsü Vahap Süreyya ARSLAN, emekli müftü Mesut ÖZTÜRK emekli şefler ve diyanet işleri başkanlığından emekli olan Şef İbrahim SERT Beyler ve diğer kademelerden emekli olan imamlar, müezzinler ve Kuran kursu hocaları katıldılar.

Kuranı kerim tilaveti ile başlayan program ilçe müftümüzün açılış ve selamlama konuşmasıyla devam etti. Programda söz alan emekli müftülerimiz, anılarını ve temennilerini teşekkür sadedinde ifade ettiler. İlçe müftülüğümüzün hediye takdimleri ve il müftü yardımcımızın konuşmalarıyla program sona erdi. Programdan sonra emekli olup hastalığından dolayı programa gelemeyenleri evlerinde ziyaret ettik. İlyas ERGÜL hocamızı evinde ziyaret ettik. Şifa temennilerinde bulunduk. İhtiyaç anında her zaman yanında olacağımızı ifade ettik. Memnun oldu ve dualarını aldık.