​T.C. MESUDİYE KAYMAKAMLIĞI
İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ

OKULLARA KİTAP DAĞITIMI YAPILDI

KUR'AN AYINDA OKULLARA KUR'ANI KERİM, MEAL VE DİNİM İSLAM TEMEL BİLGİLER KİTAPLARI DAĞITILDI

İlçe Müftülüğümüz tarafından Ramazan ayı münasebetiyle İmam Hatip Lisesi ve İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerine kitap dağıtımı gerçekleştirildi. Diyanet İşleri Başkanlığı Basılı Yayınlar Dairesi Başkanlığının Müftülüğümüze hibe ettiği “Kur’anı Kerim”, “Kur’anı Kerim Meali” ve “Dinim İslam Temel Bilgiler” kitapları hediye edildi.

İlçe Müftüsü Yunis AYDIN yaptığı açıklamada şöyle konuştu: “Ramazan Ayında Peygamberimize (S.A.S.) indirilen Kur’anı Kerim'in okumanın faziletinden bahsederek Okumak dinimizin ilk emridir. Dinimizin okuyup öğrenmeye verdiği bu önem çerçevesinde öğrencilerinizin okumalarına katkıda bulunmak istedik. Gençlerimize doğru bilgiyi doğru kanallardan ulaştırmak ve onları okuyan, araştıran ve tefekkür eden bir nesil haline getirmek için çaba sarfetmeliyiz. ” diye konuştu.