​T.C. MESUDİYE KAYMAKAMLIĞI
İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ

İLÇE MÜFTÜLÜĞÜMÜZCE 4-6 YAŞ GRUBU ÖĞRENCİLERE YÖNELİK KUR'AN KURSU AÇILDI.

26.02.2018

Besmele Her Kapının Anahtarı Dedik Ve Minik Kalplere Besmele İle Dokunduk…

İlçe Müftülüğümüzce 05.02.2018 tarihinde Mesudiye Anaokulu hizmet binasında açılan 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursumuz eğitim ve öğretimine devam ediyor.

Çocuklarımıza Diyanet İşleri Başkanlığımızın denetim ve rehberliğinde ehil ellerde dini ve ahlaki eğitim vermek amacıyla hazırlanan 4-6 Yaş sınıfımıza olan yoğun talep hizmet noktasında kurumumuzu ve öğreticilerimizi motive ediyor.

Amacımız, istikbalimizin ve istiklalimizin teminatı olan gençlerimizin şahsiyetlerinin oluşmaya başladığı dönemde onları Kur'an-ı kerimle tanıştırmak, milli, manevi ve kültürel değerlerimizi, onlarla paylaşmak. Vatana, millete, anne ve babalarına, bütün insanlığa hayırlı evlatlar yetiştirme gayreti içerisinde olmaktır.