09.10.2018

CAMİLER HAFTASI NEDENİYLE DİN GÖNÜLLÜLERİNE YEMEK İKRAM EDİLDİ VE HEDİYE TAKDİM EDİLDİ

İlçe Müftülüğümüz 2018 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftasına anlamlı bir etkinliklerle devam ediyor. Bu anlamda farkındalık oluşturmak ve Müftülüğümüz tarafından aktif olarak devam eden Din Görevlilerimize ve emekli olan meslektaşlarımıza verilen değeri göstermek amacıyla, İlçemiz Otogar Sosyal tesislerinde 03.10.2018 Çarşamba günü bir yemek programı düzenlendi.

Yemek ikramının ardından sunuculuğunu İlçemiz Duman Mah. Güney Camii İ-H Ahmet ALÇIN hocamızın yaptığı hoş bir ortamda gerçekleşen program, İlçe Müftümüz Sn. Abdullah ERÇİN’in açılış ve teşekkür konuşmasıyla devam etti.

Emekli İmam-Hatip Âdem SAYLAK Hocamızın okuduğu Kur’an-ı Kerim Tilaveti davetlilere güzel anlar yaşattı.

Emekli Din Görevlisi arkadaşlara da hatıralarını ve başlarından geçen önemli olayları anlatmak üzere söz hakkının verildiği program, emekli İmam Hatip Selahittin AŞUR’un yaptığı dua ile sona erdi.

Programın sonunda Emekli Din Gönüllüsü Hocalarımıza kitap hediye takdim edildi. Tüm arkadaşlarımızın memnun kaldığı program çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

İlçe Müftülüğü bu nezih mekânı bizlerin istifadesine sunan Otogar Sosyal Tesisleri Müdürü Ahmet ZORLU Bey’e teşekkür ediyor, fedakâr Din Gönüllüsü arkadaşlarımızın Camiler ve din Görevlileri Haftasını tebrik ediyor; Ülkemize ve tüm İslam Âlemine hayırlar getirmesini niyaz ediyoruz