01.03.2017

MÜFTÜLÜK SİTEMİZİN TARİHÇESİ

Müftülük Sitemiz, Kumru eski Kapalı Cezaevi binasının bulunduğu yerde inşa edilmiştir. Sitenin yapımına, 2007 yılında başlanmış olup, 2009 yılı Haziran ayında tamamlanarak hizmete girmiştir.

Site, Hayırsever vatandaşımız bir vatandaşımız tarafından, devlet desteği olmadan tamamıyla kendi imkânları ile inşa edilmiş ve hizmete sunulmuştur.

Müftülük Hizmet Binası 2 katlı olup; 1. katında murakıp ve memurların odası, çayhane ve lavabolar bulunmaktadır. 2. katında ise toplantı ve vaiz odası, sekreter ve İlçe Müftümüzün makam odası ve lavabo bulunmaktadır.

Site arsası 1284 metrekare yüzölçümüne sahip olup, Dubleks Müftülük Lojmanı yer almakla birlikte arka tarafta 5 katlı erkek Kur'an Kursumuz bulunmaktadır.