13.11.2019

"PEYGAMBERİMİZ VE AİLE" KONFERANSI

İlçemizde Mevlid-i Nebi haftası etkinlikleri kapsamında, "Peygamberimiz ve Aile" konferansı düzenlendi.

Kabataş İlçe Belediye Düğün Salonunda düzenlenen konferans, Eceli Yeni Camii İmam-Hatib-i Muhammet Ali YILMAZ'ın Kur'an-ı Kerim tilaveti ve İlçe Müftüsü Recep UNUTMAZ'ın açılış konuşması ile başladı.

Konferansa konuşmacı olarak katılan Perşembe İlçe Müftüsü Basri BEKTAŞ, ailenin önemine değindi.

İlçe Kaymakamı Muhammet Fatih DEMİREL, İlçe Belediye Başkanı Yakup YILMAZ, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katılımı ile gerçekleştirilen konferansın sonunda, hafta içerisinde yapılan naat okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi.

Konferansımıza teşrif ederek bizleri onurlandıran misafirlerimize, Kabataş İlçe Müftülüğü olarak teşekkürlerimizi sunuyoruz.