25.07.2016

Müftülüğümüz

Kabataş İlçe Müftülüğü Ordu ili Kabataş ilçesinde faaliyet gösteren Diyanet İşleri Başkanlığı'na bağlı bir kuruluştur. Yaklaşık olarak 12500 nüfuslu bir İlçede din hizmetleri sunmaktadır. Kabataş 1991'de ilçe olmuştur.

Müftülüğümüze ait Bina, Lojman, Diğer Sosyal ve Yardımcı Tesisler yoktur. Kullanmakta olduğumuz hizmet binası 4 katlı olup Türküye Diyanet Vakfına aittir. Müftülük hizmetlerimizi binanın 2. katında yürütmekteyiz. Kalorifer sistemi ile ve kömürle bina ısıtılmaktadır. Binanın 1. katı yemekhane ve mutfak olarak kullanılmaktadır. 3. katında Kur’an Kursu öğrencileri eğitim ve öğretim görmekte olup aynı katta 1 ad. Mescidimiz bulunmaktadır. 4. katı ise yatakhane olarak kullanılmaktadır.