15.06.2022

İlçe Müftümüz

İlçe Müftüsü

Davut KAPICIOĞLU

1980 yılında, Trabzon Of ilçesine bağlı Söğütlü köyünde doğdu. İlk, Orta ve Lise öğrenimini Trabzon'da, Lisans Eğitimini ise, Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nde tamamladı. İlkokuldan sonra Hafızlık eğitimini tamamlayan Müftümüz, Karadeniz ve Doğu Usulü geleneksel Arapça Eğitimi aldı.
       Diyanet İşleri Başkanlığındaki görevine 2007 yılında İmam Hatip olarak başladı.  2013 yılında İstanbul Maltepe ve Silivri Cezaevi Vaizliği, 2018 yılında ise, İzmir Bornova ilçe Vaizliği görevlerinde bulundu. 2018 yılında Rize Müftü Yusuf Karali Dini Yüksek İhtisas Merkezi’nden mezun olan Müftümüz, 2019 yılında Seben ilçe Müftüsü olarak Müftülük görevine başladı. İlçemizdeki görevine 28 Kasım 2022 tarihinde başlayan Müftümüz, evli ve üç çocuk babasıdır.