18.11.2019

İKİZCE İLÇE MÜFTÜLÜĞÜNDEN FİDAN DİKİM KAMPANYASI

İkizce İlçe Müftülüğünden Tarım ve Orman Bakanlığı ile Orman Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan '' Geleceğe nefes'' adı altında başlatılan fidan dikim kampanyasına tam destek. İkizce İlçe Müftülüğü Müftü Fikri GÖNCÜ Başkanlığında 11 Kasım 2019 saat :11:11' de gerçekleşen fidan dikim kampanyasına 65 ayrı noktada 300 fidanı toprakla buluşturarak destek verdi. Ünye Orman İşletme Şefliğinden temin edilen çam,ladin,defne ve zakkum fidanları Müftülüğümüzde görev yapan personele dağıtılarak fidanların dikimi gerçekleştirildi.

Fidan dikim kampanyası ile ilgili personele açıklamalarada bulunan Fikri GÖNCÜ İlçe Müftülüğü olarak her zaman bu tür kampanyalara destek vereceklerini belirterek dua, iyi niyet ve temennilerle kampanya sona erdi.