02.10.2019

1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası Programları

1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası programları münasebetiyle ilçe müftülüğümüz tarafından bir dizi etkinlik düzenlendi. Gürgentepe Çamlıca Sosyal Tesislerinde müftülüğümüz personeli ve emekli din görevlileri ile kahvaltı programında buluştu. Günün anlam ve önemi hakkında konuşma yapan İlçe Müftüsü Abdussamet ŞEN Cami ve Hayat konusunda camilerin sosyal ve dini hayatın merkezinde olması gerektiğini ve camilerin daha fazla işlevsel hale gelmesi için din görevlilerinin gayret sarfetmesi gerektiğini  ifade etti. Kahvaltı programı sonrası emekli din görevlilerine yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederek belge takdiminde bulundu. Birlikte çekilen fotoğraf sonrası program sona erdi.