15.11.2019

KUR’AN ZİYAFETİ ve DUA PROGRAMI

Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri çerçevesinde Sahil Büyük Camii’nde Cuma namazı öncesinde ilçemizin ve bölgemizin seçkin hocalarının tilavetiyle Kur’an Ziyafeti ve Dua programı tertip edildi.
Programın açılışı Sahil Camii İmam-Hatibi Harun AK' ın okuduğu aşrı şerif ile gerçekleşti. Sahil Camii Müezzin Kayyımı Fahri ORAN'ın okuduğu Kasidenin ardından Dolunay Muhyiddin Cami İmam Hatibi Mehmet SARIKAYA'nın Kur’an tilavetiyle devam etti, programda son olarak Bölge Yatılı Hafızlık Kuran Kursu Öğreticisi Salih Durmaz kürsüye çıkarak Kur-an tilavetinde bulundu.
Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle Din görevlilerimizce okunmuş olan bütün hatimlerin duasını İlçe müftüsü Hamza BAYRAM yaptı ve ardından Cuma namazına geçilerek program sona erdi.