14.11.2019

"PEYGAMBERIMİZ VE AİLE" PANELİ

Fatsa Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından Bayanlara yönelik “Peygamberimiz ve Aile “  konulu panel düzenlenmiştir.
Panel; İlçe Müftüsü Hamza BAYRAM’ın selamlama ve teşekkür konuşması ile başladı. Akabinden Hasanoğlu Kur’an Kursu Öğreticisi Hacer BEKTAŞ hocanın Kur’an-ı kerim tilaveti ve Mevlid-i Nebi Haftası sinevizyonu gösterimi ile devam etti.
Daha sonra Fatsa Müftülüğü Öğretmen Fatma MADRAN’ ın moderatörlüğünde konuşmacı olarak katılan Gaziantep İl Müftü Yardımcısı Hayriye Yüsra AYDIN’ın “Kur’an ve Sünnet Örnekliğinde Aile İçi İletişimde Sevgi ve Saygı Dili”, Samsun İl Müftü Yardımcısı Özlem Kalyoncu ŞİRİN’in  “Modern Hayatın Aile Yapısına Etkileri”, Trabzon İl Müftü Yardımcısı Melek MENTEŞE’nin “Hz. Peygamber’in Sünnetinde Aileyi Ayakta Tutan Ahlaki Değerler”  konulu sunumlarını gerçekleştirdiler.
Panel İlçemiz Müftülüğüne bağlı Kur’an kursu öğreticileri, öğrencileri, öğrenci velileri ve halkın büyük katılımıyla gerçekleşti.
Program sonunda katılımcılara hediye takdimiyle panel sona erdi.