13.11.2019

"PEYGAMBERMİZ VE AİLE" KONULU KONFERANS

"PEYGAMBERMİZ VE AİLE"  KONULU KONFERANS

2019 Yılı Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında 11 Kasım 2019 Pazartesi günü, Saat: 10:30’da, İlçe Müftülüğümüz konferans salonunda D.İ.B. Başkanlık Müşaviri Haydar BEKİROĞLU’nun katılımlarıyla “Peygamberimiz ve Aile” temalı konferans düzenlendi.
Program İmam-Hatip Ahmet Aksoy'un Kur-an tilavetiyle başladı.
Selamlama konuşması için kürsüye gelen İlçe müftüsü Hamza BAYRAM hafta münasebetiyle Fatsada gerçekleştirilecek programlar hakkında bilgi verdi.
Müftü BAYRAM'ın konuşmasının ardın Fatsa Müftülüğü İlahi Korosunca Tasavvuf Musikisi dinletisi gerçekleştirildi
Daha sonra program konuğu Başkanlık Müşaviri sayın BEKİROĞLU "Peygamberimiz ve Aile" konulu sunumunu gerçekleştirdi.
Program Başkanlık Müşaviri Haydar BEKİROĞLU'na çiçek ve hediye takdimiyle sona erdi.