11.11.2019

FATSA MÜFTÜLÜĞÜ DİN GÖREVLİLERİ KAN BAĞIŞINDA BULUNDU

Türk Kızılayı Fatsa Şubesi tarafından yürütülen kan bağışı kampanyasına, Fatsa Müftülüğünden tam destek geldi.

Başlatılan kampanyaya ile ilgili bir açıklama yapan İlçe Müftümüz Hamza BAYRAM, “Mevlid-i nebi Haftası münasebetiyle bugün müftülüğümüz konferans salonunda başkanlık müşavirimiz Sayın Haydar BEKİROĞLU’nun sunumu ile güzel bir programımız var. Bu program vesilesi ile din görevlilerimizle beraber kan bağışına destek olmak istedik. İlçede düzenlenen kan bağışı kampanyasına halkın ilgisini artırmak için elimizden ne gelirse yapmaya hazırız. Kan bizler için acil olmayan ama sürekli olan bir ihtiyaçtır. Geniş bir katılımla bağışlarımızı aldık. Ben kan bağışı yapan tüm din görevlilerine ve aracı olan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Fatsa müftülüğü din görevlilerinin katılımıyla gerçekleşen kampanyada 83 ünite kan bağışı yapıldı.