27.06.2018

Yaz Kur'an Kursları Coşkuyla Açıldı

İlçemizde okulların kapanmasıyla birlikte 2018 yılı yaz döneminde Kur’an kursları eğitime başlamıştır.
Yaz Kur’an kursları açılış programı İlçemiz Müftülüğü konferans salonunda öğrenci ve velilerin katılımıyla  gerçekleşen program ile start aldı. İlçe Müftü Vekilimiz Muhammet Karakış açılan kurslarla ilgili bilgiler verdi.

Karakış, "Yaz Kuran kurslarımız başladı. 2 dönem halinde kurslarımız gerçekleşecek. Çocuklarımızın bu eğitimde temel dini bilgileri, camide istediklerini öğrenme taleplerini karşılıyoruz. Uygulamalı olarak yaz kuran kurslarında eğitim veriyoruz. Okulların tatil olması ile yaz kuran kurslarımızı başlattık. Çocuklarımız rahat ve huzurlu bir şekilde Kur’an’ı öğrenecekler. Kur’an kurslarımıza geçen yıl 7 bin öğrenci katılmıştı, bu yıl ise müftülüğümüzün hedefi 8 bindir. Toplam kurslarımız 8 hafta olacaktır” dedi.