08.08.2017

Cami-Çocuk Buluşması

İlçemiz Müftülüğü tarafından Orta Büyük Camiinde  Altınordu ve Ünye İlçe Müftülüğüne bağlı 2017 yılı yaz döneminde okuyan öğrenciler arasında bir program icra etmişlerdir. Altınordu İlçe Müftülüğü öğrencileri Vaaz etme konusunda, Ünye İlçe müftülüğü öğrencileri Hutbe sunumu alanında, İlçemüz müftülüğü öğrencileri ise Kur'an-ı Kerim Tilaveti, İlahi, Şiir Okunması, Salavat, Genel Kültür, Beyin Fırtınası, Sessiz anlatım, Bilgi yarışması ve Dua okunması ile program sona ermiştir. İlçe Müftüüsü Hüseyin CAN, programın çok verimli geçtiğini, bu programların her yıl yapılması gerektiğini, her ilçenin kendisinin yapması ve İl düzeyinde yapılarak bölgesel ve türkiye geneline yayılması gerektiğini söyledi.