02.02.2017

Şehit Uz Çvş.Kerem ÇALIŞKANCI

Şehit Uzman Çavuş Kerem ÇALIŞKANCI’ nın Ruhuna İthafen Mevlid-i Şerif Okundu

Şehit uzman çavuş Kerem ÇALIŞKANCI Fatsa İlçesi Hükümet Konağı önündeki 15 Temmuz Özgürlük Meydanı'nda düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlanmıştı.

Cenaze namazının ardında dua ve tekbirlerle cenaze aracına taşınan şehidin cenazesi daha sonra ilçeye bağlı Bahçeler Mahallesi'ne götürülerek burada aile kabristanlığında toprağa verilmişti.

Fatsa ilçe müftülüğü din görevlileri Şehit uzman çavuş Kerem ÇALIŞKANCI ve tüm şehitlerimiz için 01.02.2017 Çarşamba günü Öğle namazı öncesi Fatsa Sahil Camiinde Mevlid-i Şerif ve Kur’an-ı Kerim okudular. Proğram sonunda Fatsa İlçe müftüsü Hüseyin CAN dua yaptı. Müftü CAN “ Ülkemizin birlik ve beraberliği, tüm dünya Müslümanlarının huzur ve refahı için ülke içerisinde ve gerekse sınırlarımız dışında görev yapan güvenlik güçlerimizin üstün zaferlerle dönmesi için dualar etti. Müftü CAN “Tüm şehitlerimize Allahtan rahmet dileyerek, Huzurumuzun teminatı ve peygamber ocağı olan vatani görevini yapmakta olan tüm askerlerimizin kutsal bir görev yaptığının bilinciyle cepheye koştuklarını ve bu vatan için, bayrak için Allah rızası için zalimlere karşı mazlumların yanında olduklarını söyledi”. Kılınan öğle namazından sonra cami cemaatine ikramda bulunuldu.