14.11.2019

<HZ.PEYGAMBER VE AİLE> KONULU KONFERANS GERÇEKLEŞTİRİLDİ

MEVLİD-İ NEBİ HAFTASI ETKİNLİKLERİ (KONFERANS)-2019

Hz. Muhammed S.AV’in 1448. Viladet yıldönümü münasebetiyle İlçe Müftülüğümüzce Mevlid-i Nebi haftası etkinlikleri kapsamında ”Hz. Peygamber ve Aile” konulu konferans gerçekleştirildi.

13 Kasım 2019 Çarşamba günü Çaybaşı Belediye düğün salonundaki programa Çaybaşı Kaymakamı Hasan KURT, Belediye Başkanı Hüeseyin SEMİZİkizce Müftüsü Fikri GÖNCÜ,Daire Amirleri,İlçe Müftüsü Fatih BALTA, din görevlieri, basın mensupları ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Çaybaşı Merkez Camii İmam Hatibi Yusuf KERMEN Kur’an tilavetinde bulundu.

Programın açılış konuşmasını İlçe Müftüsü Fatih BALTA yaptı.

Programda Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan ”Peygamberimiz ve Aile” sinevizyonu izletildi.

Daha sonra ”Hz. Peygamber ve Aile” konulu konferanslarını vermek üzere Diyanet İşleri Başkanlığı Baş Müfettişi Dr.Dursun AKGÜN kürsüye çıktı.

Program hediye takdimi ve ikram ile sona erdi.