15.05.2018

4-6 YAŞ GRUBU KUR'AN KURSU ÖĞRENCİLERİMİZDEN YIL SONU PROGRAMI-2018

4-6 Yaş Grubu Öğrencilerimizin Yılsonu Programı

Merkez Kur´an Kursu 4-6 Yaş Öğrencilerinin Yılsonu Programı

Müftülüğümüz bünyesinde faaliyet gösteren Merkez Kuran Kursu 4-6 yaş grubu öğrencileri tarafından yılsonu programı düzenlendi.

Programa İlçe Kaymakamı Ahmet  GÜLDEREN,İlçe Müftüsü Cevat ERİŞTİ,İlçe Tapu Müdürü Hasan ÇAKIR,İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan GÜNEŞ,Çaybaşı Halk Bankası Müdürü Mehmet DUVARBAŞI,İlçe Vaizi İlhan ÇAKIR ve öğrenci velileri katıldı.

Çaybaşı Anadolu İmam Hatip Lisesi salonunda düzenlenen program,Kuran-ı Kerim tilavetiyle başladı. Daha sonra İlçe Müftüsü Cevat ERİŞTİ’nin yaptığı konuşmada; küçüklerin din eğitimi üzere yetişmeleri hususunda 4-6 Yaş Grubu Kuran Kurslarının önemli olduğunu söyledi.Din eğitimi hususunda müftülüğümüze bağlı kuran kurslarımıza güven duyulmasının ve tercih edilmesinin  önemine değinen Müftü ERİŞTİ; Dinimiz İslamı ve kitabımız Kuran-ı Kerimi en doğru ve en güzel şekilde öğrenmenin asli görevimiz olduğunu, bu konuda sorumluluğun sadece din görevlilerinde değil herkese ait olduğunu vurgulayarak başta öğreticimiz olmak üzere çocuk gelişimcilerimize çocuklarımıza rehberlik eden hanım kardeşlerimize çocuklarımızı bize emanet eden tüm velilerimize ve özellikle İlçe Kaymakamımıza teşekkür ediyorum diyerek memnuniyetlerini vurguladı..

Kursta eğitim alan çocukların gösterileri büyük beğeni topladı.

Değerli öğrencilerimize ,velilerimize, programın hazırlanmasında emeği geçen öğretici ve görevlilerimize ve iştirak eden herkese teşekkür ederiz.