24.07.2017

15 TEMMUZ'U UNUTMAYACAZ VE UNUTTURMAYACAZ-2017

15 TEMMUZ’U UNUTMAYACAZ VE UNUTTURMAYACAZ

15 TEMMUZ Hain Kalkışmasının Sene-i Devriyesi olması dolayısıyla İlçemiz Müftülüğü tarafından bir dizi etkinlik yapıldı.

11 TEMMUZ Salı günü Personelle istişare dolayısıyla başlayan haftada ;

Salı günü (11.07.2017) Öğle namazında Mevlid-i Şerif okundu ardından cemaatimize ikramda bulunuldu.

Salı günüyle başlayan süreçte her akşam yatsı Namazı öncesi tüm camilerimizde Yasin-i Şerif okundu ve duası yapıldı.

Her gün Din Görevlilerince iki (2) adet Hatmi Şerif ellialtı (56)adet Yasin-i Şerif okundu duası yapıldı.Ayrıca tüm görevlilerimiz birer adet Hatm-i Şerif okudular.

14.07.2017 Cuma günü tüm yaz Kurslarımızda okuyan öğrenciler tarafından Kur’an’ı Kerimler okundu duası yapıldı.

14.07.2017 Cuma namazında tüm camiilerimizde Kur’an-ı Kerimler okundu duası yapıldı.

15 TEMMUZ 2017 Cumartesi akşamı Çaybaşı meydanında geniş katılımlı program yapıldı.Ülke genelinde okunan 100 bin Hatm-i Şerifin  duası yapıldı.

Cumartesi gece yarısı 00:13 de tüm camiilerimizden yine Sâla sesleri yükseldi.

İlçe Müftülüğü olarak bu hain kalkışma esnasında Şehit olanlar başta olmak üzere tüm Şehitlerimizi ve gazilerimizi Rahmet,Minnet ve şükranla yâd ediyoruz.

Şehitlerimizin mekanı cennet olsun.Gazilerimize sağlık,sıhhat afiyet niyaz ediyoruz.

Yüce Mevladan Ülkemize Milletimize huzur ve afiyet vermesini niyaz ediyoruz.

Milletimize sabır ve başsağlığı diliyoruz.

15 TEMMUZU Unutmayacağız ve Unutturmayacağız.

ÇAYBAŞI İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ