29.05.2017

MERKEZ YENİ CAMİİ İÇİN İSTİŞARE VE BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI.-2017

İSTİŞARE VE BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI-2017

26.05.2017 Cuma günü saat 08:30 da Merkez yeni inşaat alanında  İlçe Kaymakamı Fatih İZMİR,Belediye Başkanı İsmet YANIK,İlçe Müftüsü Cevat ERİŞTİ ,Dernek Başkanı ve diğer kurum amirleri,muhtarlar,iş adamları,din görevlileri ve vatandaşların katılımıyla istişare ve bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Toplantı katılımcılara çorba ikramıyla başladı.İlçe Müftüsü Cevat ERİŞTİ inşaatın başlamasından bu ana kadar geçen süreçle ilgili bilgi verdi , katılanlara ve katkı sağlayanlara teşekkür etti. Belediye başkanı İsmet YANIK’ta bir konuşma yaparak katkı yapanlara teşekkür etti.

İlçe Kaymakamı sayın Fatih İZMİR ise değerlendirme yaparak yapılmakta olan caminin  İlçe için önemine vurgu yaptı ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Toplantı İlçe Müftüsü Cevat ERİŞTİ nin duasıyla sona erdi.

İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ