13.11.2019

PEYGAMBERMİZ VE AİLE KONULU KONFERANS

ÇATALPINAR İLÇE MÜFTÜLÜĞÜMÜZ TARAFINDAN MEVLİD-İ NEBİ HAFTASI MÜNASEBETİYLE "HZ. PEYGAMBER VE AİLE" KONULU KONFERANS DÜZENLENDİ

Çatalpınar İlçe Müftülüğü Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında, 12.11.2019 tarihinde Çatalpınar Belediye Düğün Salonu'nda konferans düzenledi. Düzenlenen konferansa, Çatalpınar Kaymakamımız Sn. Muhammet KILIÇARSLAN, İlçe Müftümüz Sn. Adem VERİM, Çatalpınar Belediye Başkanı Sn. Ahmet TÜRE, Korgan İlçe Müftüsü Sn. Alim YAYA, Daire Amirleri, çok sayıda bay ve bayan davetli katıldı.
Program Keçili Mahallesi Kuşloğan Camii İmam-Hatibi Gökhan ÇALGICI Hocamızın Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından hazırlanan "Hz. Peygamber ve Aile’’ konulu sinevizyon gösterimi ile devam etti. Programın açılış konuşmasını yapan İlçe Müftümüz Adem VERİM, Peygamber Efendimizin (s.a.s) doğumunun yıl dönümünde ‘’Hz. Peygamber ve Aile‘’ temasıyla kutlanan Mevlid-i Nebi Haftasında, çeşitli etkinlikler ve programlar gerçekleştirdiklerini belirtti. İlçe Müftümüz, müftülük olarak düzenledikleri etkinliklere ve konferansa gösterilen ilgiden dolayı teşekkür etti. Konferansa konuk olarak katılan Ordu İl Müftüsü Mürsel ÖZTÜRK Hocamız programda ‘‘Hz. Peygamber ve Aile‘’ konulu konferans verdi. Katılımın yoğun olduğu programı katılımcıların dikkat ve ilgi ile dinledikleri gözlendi.
Program 4-6 Yaş Grubu Kur'an Kursu Öğrencilerinin gösterilerinin ardından hadis ezberleme yarışmasında dereceye giren öğrencilere ve konferansa konuşmacı olarak katılan Ordu il Müftüsü Sayın Mürsel ÖZTÜRK'e İlçe Kaymakamımız Sayın Muhammet KILIÇARSLAN tarafından verilen hediye takdimi ile son buldu.
Program sonunda Müftülüğümüz tarafından konuklara "Hz. Peygamber ve Aile" isimli kitap hediye edildi.