12.05.2018

İLÇE MÜFTÜLERİ TOPLANTISI ÇATALPINAR'DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Ordu il müftülüğü ile ilçe müftülükleri arasında koordineyi güçlendirmek, yürütülen işlerde birlikteliği sağlamak, hizmette verimliliği artırmak ve yapılan hizmetleri yerinde görmek amacıyla her ay farklı bir ilçede düzenlenen ilçe müftüleri toplantısı 10.05.2018 tarihinde İlçemizde gerçekleştirildi.                                                                                             Ordu İl Müftüsü Mürsel ÖZTÜRK başkanlığında ve İlçe Müftümüz Sayın Hamit ALBAYRAK'ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantı ilçe müftülük binasında gerçekleştirildi. Toplantıya bütün ilçe müftüleri/vekilleri katıldı.                                                İlçe Müftümüz toplantıdan sonra, il müftüsü ve ilçe müftülerine ikramda bulundu. Çatalpınar Kaymakamı Suat HATAM' ında katıldığı yemek samimi bir ortamda gerçekleşti.                                                                                                                                     İlçe müftüleri toplantısına katılmak üzere Çatalpınara gelen il müftüsü ve ilçe müftüleri önümüzdeki ay farklı bir ilçede tekrar bir araya gelmek üzere ilçemizden ayrıldılar.