20.11.2018

MEVLİD-İ NEBİ HAFTASI GENÇLERLE BULUŞMA PROĞRAMI

2018 Yılı Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında Çamaş Müftülüğümüzce 20 Kasım 2018 Salı günü Çamaş Türk Telekom Çok Proğramlı Arnadolu Lisesinde Öğrencilerimize yönelik "Hz. Peygamber ve Gençlik" temalı bir konferans düzenlendi. Konferansa konuşmacı olarak Diyanet İşleri Uzmanı Sayın Mustafa IRMAKLI Hocamız katıldı.

Peygamberimizin gençlere verdiği değer ve önemi en iyi şekilde anlatan sayın hocamız gençliğin Peygamberimizi örnek alması ve onun izinde gitmesi durumunda ancak ozaman faydalı olacağını belirtti.

Öğrenciler ve okul idaresince çok faydalı olduğu belirtilen proğram girişinde Peygamberimiz ve Gençlik isimli Başkanlığımız yayını olan kitap tüm okul öğretmenleri ve görevlileri ile tüm öğrencilerimize dağıtıldı.

Konferansı veren Sayın Diyanet İşleri Uzmanı Mustafa IRMAKLI hocamıza, davetimize icabet eden protokol üyelerine, öğretmenlerimize ve çok kıymetli öğrencilerimize teşekkür ederiz.

ÇAMAŞ İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ