15.03.2018

SAYIN KAYMAKAMIMIZ 4-6 YAŞ KUR'AN KURSUNU ZİYARET ETTİ

Çamaş İlçe Müftülüğümüz tarafından yapılan ve 2017-2018 yılında Eğitime başlayan 4-6 Yaş kur'an Kursumuzu ve Merkez Yatılı Kur'an Kursumuzu Sayın Kaymakamımız ziyaret etti.

Kur'an Kursu Öğrenci ve Öğreticileri ile bir araya gelen Sayın Kaymakamımız "Çocuklarımızın, eğitimin yanında manevi olarak da yetiştirilmesinin önemli, dini bilgilerini çekirdekten almaları, devletin gözetiminde yetişmeleri, vatanına ve milletine saygılı, ahlaklı ve bilinçli bir toplam oluşmasını sağlayacaktır. İlçe Müftülüğümüz bu konuda çok önemli bir görevi yerine getirmektedir. Çocuklarımızın yetiştirilmesinde, Kur'an Kurslarımızın yapımı ve devamının sağlanmasında emeği geçen Başta İlçe Müftümüze, Görevlilerimize ve tüm halkımıza teşekkür ediyoruz." dedi.

Kurslarımızı ziyaret etmesinden ve her türlü desteğinden dolayı İlçe Müftümüz de Sayın Kaymakamımıza teşekkür etti.