10.04.2019

Müftülük "Polis Haftası" münasebetiyle Mevlid-i Şerif programı düzenledi

Aybastı İlçe Müftülüğü, Emniyet Teşkilatı'nın kuruluşunun 174’üncü yıl dönümü ve Polis Haftası münasebetiyle Mevlid-i Şerif programı düzenledi.

Emniyet Teşkilatı'nın kuruluşunun 174’üncü yıl dönümü ve Polis Haftası münasebetiyle Aybastı İlçe Müftülüğü Mevlid-i Şerif programı düzenledi.

Merkez Camii’nde düzenlenen programda, görevleri başında şehit düşen Polis Teşkilatı mensupları başta olmak üzere tüm şehitler için okunan hatm-i şeriflerin duası, İlçe Müftüsü Metin AYAR tarafından yapıldı.

Programda ayrıca Kur’an-ı Kerim tilaveti sunuldu, ilahi ve kasideler okundu.

Programa İlçe Kaymakam V. Muhammet Fatih DEMİREL, İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin SATAN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur BEKYÜREK, İlçe  Müftüsü Metin AYAR, İlçe Jandarma Komutanı Ahmet YÜCE, kurum amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Program, ikramlarla son buldu.