10.10.2018

CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI ETKİNLİKLERİ

İlçemiz Merkez Camii’nde 06.10.2018 Cumartesi günü sabah namazında, İlçe Müftüsü Metin AYAR, Vaiz Musa BEYAZYÜZ, daire çalışanları, gençler ve vatandaşlarımız katıldı.

Din Görevlileri tarafından okunan tekbir, salavat ve ilahilerden sonra İlçe Müftüsü Metin AYAR; “Kıymetli misafirler bu gün bizleri kırmayıp, uykunuzdan feragat ederek, uzaktan ve yakından gelerek davetimize iştirak ettiğiniz için sizlere çok teşekkür ederim. Aybastı İlçe Müftülüğü olarak her yıl olduğu gibi bu yılda Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri çerçevesinde birçok programlar gerçekleştirdik. Bu günde Sabah Namazı Buluşması Programında sizlerle birlikteyiz. Yüce Allahtan dileğim; size, eşinize ve çocuklarınıza sağlıklı, mutlu, huzurlu ve hayırlı ömürler versin” dedi.

Programdan sonra hayırsever vatandaşlar tarafından programa iştirak eden cemaate ikramda bulunuldu. Gençlerimize Müftü Metin AYAR tarafından kitap hediye edildi.