14.11.2019

Mevlid-i Nebi Haftası Münasebetiyle "Peygamberimiz ve Aile" konulu konferans düzenlendi

2019 yılı Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında Altınordu ilçe Müftülüğümüzce "Hz. Peygamber ve Aile" temalı konferans düzenlendi. Bölge Yatılı Hafızlık Kuran Kursu Öğreticimiz Salih Durmaz'ın Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda il Müftümüz Sayın Mürsel Öztürk katılımcılara hitaben bir konuşma yaptı. Programın konuşmacısı Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürlüğü Umre Daire Başkanı Yaşar Çapcı "Hz. Peygamber ve Aile" konulu sunumunu yaptı. Ordu Valimiz Sayın Seddar Yavuz'un teşrifleri ile Ordu Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleştirilen programa idari ve mülki erkân'ın yanısıra din görevlilerimiz, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.