24.07.2017

Başkan Yardımcısı Ünal Din Görevlileri İle Bir Araya Geldi

Çeşitli programlara katılmak üzere orduya gelen Diyanet İşleri başkan Yardımcısı Prof. Dr. Yavuz Ünal müftüler ve din görevlileri ile bir toplantı gerçekleştirdi.

23 Temmuz Pazar günü çeşitli etkinliklere katılmak üzere Orduya gelen Başkan Yardımcısı Ünal, diyanet camiası ile bir araya geldi. Fatsa Müftülüğü konferans salonunda gerçekleştirilen toplantıya İl Müftüsü Mürsel Öztürk, İlçe müftüleri ve din görevlileri katıldı.

Toplantıda hazır bulunanlara hitap eden Ünal, 15 Temmuz süreci ile birlikte ülkemizde yaşananları değerlendirdiği konuşmasında ’15 Temmuz hain kalkışmasında dinimizin kutsal değerlerini kullanan istismar hareketi Fetö terör örgütünün açtığı tahribatı gidermek için diyanet camiası olarak var gücümüzle çalışıyoruz. Ancak daha çok çalışmalıyız, milletimizi bu ve benzeri tuzaklara karşı uyarmaya devam etmeliyiz’ dedi.

Din görevlilerine üzerlerinde taşıdıkları sorumlulukları bir kez daha hatırlatan Prof. Dr. Ünal ‘milletimiz bizden daha çok hizmet bekliyor, gece gündüz demeden bu ağır sorumluluğu yerine getirmeye gayret edeceğiz. Bu ağır sorumluğun yanında mükâfatı da o kadar büyük olan ulvi bir görev ifa ediyoruz’ ifadelerini kullandı.