28.03.2017

İki Ay Üst Üste Münhal Kalan yerlere Sınavsız Atama Duyurusu

ORDU İL MÜFTÜLÜĞÜNDEN MÜNHAL BULUNAN D GRUBU CAMİİLERE KURUM İÇİ SINAVSIZ NAKLEN İMAM-HATİP ATAMA DUYURUSU

Diyanet İşleri Başkanlığı Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği ile Sınav Yönetmeliği gereği iki ay süreyle (DİBBYS-İKYS) den ilan edilip yapılan sınav sonucu tercih edilmeyen (D) grubu münhal camii kadrolarına aşağıda belirtilen şartları taşıyanlardan kurum içi naklen atama yapılacaktır.

BAŞVURU YAPACAKLARDA ARANAN ŞARTLAR

1. Asaleti tasdik edilmiş ve fiilen çalışıyor olmak, iller arası en az iki yıl, il içi altı ay bulunduğu yerde görev yapıyor olmak,
  2. MBSTS’den 50 ve üzeri puan almış olmak,
  3. İl dışından müracaat edecekler görevlilerin, MBSTS puanı gösterir belgeleri ile Hizmet Belgelerinin ( görev yaptığı Müftülük tarafından tasdikli ) Müftülüğümüze ibraz edilmek üzere yanlarında bulundurulacaktır.
  4. Tercih edilmeyen (D) grubu köy statüsünde bulunan münhal camiiler listesi 10.04.2017 Pazartesi günü belli olacaktır. Şartları tutanlardan sınavsız başvurular 10.04.2017 Pazartesi günü saat 08:00 ile 15:00 arasında bizzat Ordu İl Müftülüğüne yapılacaktır.
  5. Posta veya faks yolu ile yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir.

ORDU İL MÜFTÜLÜĞÜ