02.04.2018

"Engelli Koordinatörleri” Müftü Öztürk’ü Ziyaret Ettiler

Diyanet İşleri Başkanlığınca engellilere yönelik sunulan hizmetler konusunda seminere katılan il müftülüğü engelli koordinatörleri il müftüsü Mürsel Öztürk’ü ziyaret etti.

Diyanet İşleri Başkanlığınca dini rehberlik ve manevi destek hizmetleri kapsamında engellilere yönelik sunulan hizmetlerin yaygınlaştırılması ve geliştirilmesi amacıyla Engelli Hizmetleri Koordinatörlerine yönelik 20-24 Mart 2018 tarihleri arasında Antalya Manavgat'ta "Hizmet İçi Eğitim Semineri" düzenlendi.

Hizmet içi eğitim seminerine katılan Ordu il müftülüğü engelli koordinatörleri Turan Altun ve Gülay Çakır seminer dönüşü müftü Öztürk’ü ziyaret ederek başkanlığın engellilere yönelik hizmet ve projeleri hakkında bilgi verdiler.