22.01.2018

UMRE SEMİNERLERİ DEVAM EDİYOR

Diyanet İşleri Başkanlığı organizasyonu ile umre ziyaretine gideceklere  seminer verildi.

İl Müftülüğü tarafından bir program dâhilinde umrecileri bilgilendirmeye yönelik olarak düzenlenen seminerler devam ediyor.

İl Müftülüğü mescidinde gerçekleştirilen seminerde İl Müftüsü Mürsel Öztürk umreye gidecekleri bilgilendirdi.

Umre ziyaretinde yapılacak ibadetler ve görülecek ziyaret yerleri hakkında umrecilere bilgi veren Öztürk, “umre sadece bir gezi değildir. Kutsal topraklarda bol bol ibadet edin, milletimiz, devletimiz ve âlemi İslam için dua ve niyazda bulunun” tavsiyesinde bulundu.

İl Müftülüğü Hac ve Umre Hizmetleri şubesi verilerine göre Diyanet İşleri Başkanlığı organizasyonu ile umreye gitmek üzere ordu il genelinde toplam Bin yüz On Bir vatandaş kayıt yaptırdı. Umre kayıtları dönemler halinde devam ediyor.

Ayrıca Diyanet İşleri Başkanlığınca düzenlenen Ramazan Ayı Özel Umre Programı kayıtları başlamış olup 11 Nisan 2018’de sona erecektir.

Umre ziyaretleri, 7 gün ile Ramazana özel 30 gün olmak üzere değişik programlar halinde düzenlenmektedir.