21.11.2017

Kasım Ayı Müftüler Toplantısı Yapıldı

Kasım ayı ilçe müftüleri toplantısı il müftüsü Mürsel Öztürk’ün başkanlığında yapıldı.

İl müftülüğü ile ilçe müftülükleri arasında koordinasyonu sağlamak, uygulama birliği oluşturmak, yeni gelişmeleri değerlendirip uygulanacak proje ve yürütülen hizmetler hakkında fikir alışverişinde bulunmak, ayrıca hizmetlerde etkinliği ve verimliliği artırmak amacıyla her ay düzenli olarak yapılan müftüler toplantısı bu ay Gölköy İlçesinde gerçekleştirildi.

Gölköy İlçe Müftülüğünün ev sahipliğinde İl müftüsü Öztürk’ün başkanlığında yapılan toplantıya il müftü yardımcısı İsmail Geyim, 19 ilçe müftüsü ve diğer ilgililer katıldı.

Toplantının açılışında yaptığı konuşmada yapılan toplantının ve  alınacak kararların hayırlara vesile olmasını dileyen Öztürk, “bu ay toplantı gündemimizde bulunan konuları maddeler halinde istişare edeceğiz. Ayrıca geçen ay yaptığımız toplantıda alınan kararların uygulama sonuçlarını değerlendireceğiz. Bu toplantımızda 29 Kasım Çarşamba akşamı idrak edeceğimiz ‘Mevlid Kandili’ vesilesi ile il genelinde uygulanacak programlarımızı da karar altına alacağız.

Ayrıca 2018 yılı eylem planımızı görüşüp karara bağlamış olacağız. Bunlar dışında Müftülere nikâh yetkisi gibi gündemde bulunan konular hakkında başkanlığın talimatını bekleyeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Konuşmanın ardından toplantı gündeminde bulunan konular maddeler halinde görüşülerek karar bağlandı.