20.06.2017

KURUM İÇİ SINAVSIZ NAKLEN İMAM-HATİP ATAMA DUYURUSU

Diyanet İşleri Başkanlığı Atama ve Nakil Yönetmeliği ile Sınav Yönetmeliği gereği aşağıda isimleri yazılı bulunan münhal bulunan (D) grubu camilere kurum içi sınavsız naklen atama yapılacaktır;

BAŞVURU YAPACAKLARDAN           ARANAN ŞARTLAR

1-657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde belirtilen genel şartları taşımak ve halen kadrolu İmam-Hatip olarak görev yapıyor olmak.

2-İki ay süreyle Diyanet İşleri Başkanlığı Bilgi Yönetim Sistemi (DİBBYS-İKYS) den ilan edilerek yapılan sınav sonucu tercih edilmeyen münhal cami görevlisi kadrolarına nakil başvurusunda bulunabilmek için son üç yıl içerisinde MBSTS’den en az 50 ve üzeri puana sahip olmak,

3-Asaleti tasdik edilmiş ve fiilen çalışıyor olmak, İl içi nakillerde çalışmakta olduğu yerde en az altı ay, iller arası nakillerde çalışmakta olduğu yerde en az iki yıl fiili olarak görev yapmış olmak,

4-İl dışından müracaat edecekler Ordu Müftülüğünden temin edecek dilekçelerine MBSTS puanı gösterir belge ile görev yaptığı müftülük tarafından tasdikli hizmet cetveli ekleyecektir.

5-Müracaatlar neticesinde ataması yapıldığı halde göreve başlamayıp feragat dilekçesi verenlerin bundan sonraki aylarda üst üste iki ay tercih edilmeyen camii kadrolarına müracaatları değerlendirmeye alınmayacaktır.

6-Müracaatlar 10 Temmuz 2017 tarihine kadar Ordu İl Müftülüğüne yapılacaktır.

7-Yönetmelik gereği şartları tutanlardan tek müracaat olması halinde sınavsız atama yapılacağından günlük başvuru yapanların başvuruları kabul edilerek ataması gerçekleştirilecektir. Atama yapılarak dolan camiiler listede olsa dahi daha sonraki günlerde yapılacak başvuruları kabul edilmeyecektir.

MÜNHAL D GRUBU CAMİİLER

S.N.