15.05.2017

2017 YILI GEÇİCİ CAMİ GÖREVLİSİ İSTİHDAMI DUYURUSU

ORDU İL MÜFTÜLÜĞÜ  2017 YILI GEÇİCİ CAMİ GÖREVLİSİ İSTİHDAMI DUYURUSU

DUYURU​

İl Müftülükleri bünyesinde münhal bulunan imam hatip kadrolarına, tahsis edilen kontenjan adedince istihdam edilmek üzere geçici cami görevlisi görevlendirilecektir.

Bu çerçevede;

1-Mürcaatlar ordu il müftülüğüne 18.05.2017 tarihinden 22.05.2017 tarihi mesai bitimine kadar yapılacaktır.

2-2016 KPSS (DHBT) den 50 ve üzeri puan alan en az imam hatip lisesi mezunları mülakata çağrılacak olup üst tahsil gruplarında İlahiyat Fakültesi hariç İmam-Hatip lisesi mezunu olmayanlar müracaat edemeyeceklerdir.

3-Mülakatlar 23.05.2017 tarihinde yapılmaya başlanacaktır.

4-Mülakat neticesinde 70 ve üzeri puan alıp mülakat puanı en yüksek olandan başlamak suretiyle görevlendirmeler yapılacaktır.

5-Puanların eşit olması durumunda tahsili yüksek olana, bunun eşit olması durumunda hafız olana, bunun eşit olması durumunda KPSS puanı yüksek olana öncelik verilecektir.

6-Adaylar, istenilen belgelerle birlikte ikamet ettikleri İl Müftülüğü'ne müracaat edebileceklerdir.

İlgililere duyurulur.

MÜRCAAT ESNASINDA İSTENEN BELGELER

​1-Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

2-Öğrenim belgesi