10.03.2017

Mart Ayı İlçe Müftüleri Toplantısı Yapıldı

Mart ayı ilçe müftüleri toplantısı il müftüsü Mürsel Öztürk’ün başkanlığında yapıldı.

İl müftülüğü ile ilçe müftülükleri arasında koordinasyonu sağlamak, uygulama birliği oluşturmak, yeni gelişmeleri değerlendirip uygulanacak proje ve yürütülen hizmetler hakkında fikir alışverişinde bulunmak, ayrıca hizmetlerde etkinliği ve verimliliği artırmak amacıyla her ay düzenli olarak yapılan müftüler toplantısı il müftülüğü toplantı salonunda gerçekleştirildi.

İl müftüsü Öztürk’ün başkanlığında yapılan toplantıya il müftü yardımcıları, Mesut Öztürk, İsmail Geyim, Seyfullah Çakır, Cemal Uzun ve 19 ilçe müftüsü iştirak etti.

Ordu il müftüsü olarak göreve başladıktan sonra gerçekleştirdiği ilk ilçe müftüleri toplantısında bir konuşma yapan müftü Öztürk, sözlerine Diyanet İşleri Başkanlığı teşkilatında, din hizmetinde 37 yıllık hizmetinin bulunduğunun altını çizerek başladığı konuşmasında “işbirliği ve koordinasyon halinde bu hizmetleri yürüteceğiz. Başkanlığımızın vizyon ve misyonuna uygun şekilde dinimizin emirlerini sahih kaynaklardan halkımıza ulaştırmaya devam edeceğiz. Hizmetlerimizde hiçbir boşluk bırakmamak için azami gayret göstereceğiz” ifadelerini kullandı.