10.02.2017

İl Müftüsü Mürsel Öztürk’e Ziyaretler Sürüyor

Mürsel Öztürk’e Ordu il müftülüğü görevine başlaması sebebiyle tebrik ziyaretleri devam ediyor.

Zonguldak il müftüsü iken ordu il müftülüğü görevine atanan Mürsel Öztürk hafta başında orduya gelerek görevi devralmıştı. İl Müftüsü Mürsel Öztürk’ün göreve başlaması ile birlikte il müftülüğünde yoğun bir ziyaretçi trafiği yaşanıyor.

Mürsel Öztürk’e başarı dilek ve temennilerini iletmek ve tanışmak amacıyla ziyarete gelenler arasında çevre illerin müftüleri, Ordu da bulunan kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, şehit aileleri dernekleri, basın kuruluşlarının temsilcileri ve diyanet camiası mensupları ile vatandaşlar yer alıyor.

Ziyaretçilerini makamında ağırlayan Mürsel Öztürk, bizzat makamına gelerek ziyaret eden, çiçek gönderen, tebrik mesajı ile kutlayan herkese teşekkür etti. Kendisinin de bu bölgenin insanı olduğunu, bölgeyi ve bölge insanını tanıdığının altını çizen Öztürk, bu sebeple çok çabuk kaynaşıp hizmetlere ivme kazandıracaklarını belirtti. Mürsel Öztürk, yaptığı açıklamada “çok kısa süre içerisinde diyanet hizmetleri açısından ordu ilinin bir fotoğrafını çekerek durum tespiti yapacağız, eksikleri ve ihtiyaçları belirledikten sonra hizmetlerimizi buna göre Diyanet İşleri Başkanlığımızın görev, sorumluluk ve misyonuna uygun bir şekilde devam ettireceğiz. Din gönüllüsü kardeşlerim ve kıymetli Orduluların destek ve duaları ile güzel hizmetlere imza atacağımızı ümit ediyorum. Gerçekleştirmeyi düşündüğümüz hayırlı hizmetlerimiz için herkesten dua ve destek bekliyorum.  Şahsıma ve kurumuma gösterilen ilgi ve alakaya bir kez daha teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.